okotudat.hu oko-eletmod.hu

Bemutatkozás

Tisztelt leendő Partnerünk!


Bemutatom Önnek a cégünket. Mindenek előtt meg szeretném osztani Önnel miért is látható honlapunkon fejlécén a túzok valamint a természeti környezetünket reprezentáló képsort követően, cégünk választott jele. A túzok az egyik olyan teremtménye a természetnek hazánkban, amely szerintem sokban magán viseli a környezetünk helyzetének eddigi és reményeink szerinti alakulását. Jelünk bár népművészeti motívumként pávát formázhatna, de ez mellet látni kell benne a Túzok sziluettjét. Talán ez így jó, hiszen az EU direktívákat is magyar környezetért kell alkalmazzuk.
Az ÖKO-FERR Hulladékkezelést Koordináló Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot alapvetően azért alapítottuk, hogy az ISD DUNAFERR vállaltcsoport hulladékgazdálkodásának problémáit megoldjuk. A 43/2000. Tv. a Hulladékgazdálkodásról biztosította az évtizedes hulladékkezelési tapasztalatokkal rendelkező és egymással gazdasági kapcsolatban lévő, hulladékkezeléssel foglakozó társaságoknak, hogy az ipari tevékenységük során keletkező illetve a tevékenységükhöz szükséges hulladékokat a leggazdaságosabb formában a legjobb technikával hasznosítsák. Ezt a feladatot csak úgy lehet eredményesen, gazdaságosan végezni, ha az adott feladattal komplexen foglalkozik egy erre alkalmas szervezet, amely minden hulladék kezelését felvállalja, függetlenül attól, hogy az történetesen értéket képvisel e vagy csak költségesen oldható meg a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő kezelése.
A Hgt. és a végrehajtására megalkotott rendeletek, valamint az 85/2011. Tv. a Környezetvédelmi Termékdíj Törvény ismeretén túl az ÖKO-FERR Nonprofit Kft. kíván segíteni a hulladékkezeléssel kapcsolatos kötelezettségeik ellátásában.
 
Bízunk abban, hogy a gazdálkodásunk eredménye lehetőséget ad arra, hogy a környezetvédelmi tudatformálást a társadalom minden rétegénél hatékonyan tudjuk támogatni.
Üdvözlöm Önt abból az alkalomból, hogy honlapunkat megtekintette. Bízom benne hogy akár az ÖKO-FERR Nonprofit Kft-vel avagy nélküle, de cége gazdálkodását a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével fogja irányítani.
 
 

 Dr. Sevcsik Mónika
ügyvezető  


Elérhetőség: 3515 Miskolc, Egyetemváros Pf. 3. Tel.: 46/555-070
2006 © ÖKO-FERR Nonprofit Kft.